Utförsäljning/fynd

Utförsäljning/fynd

Planerar du att förnya ditt kök eller sätta in nya vitvaror i ditt badrum kan du göra en del fynd hos oss på AUBO Kitchen. Mellan varven köper vi in större kvantiteter som gör att vi ibland får fullt i vårt lager. Då behöver vi sälja ut vissa produkter så att vi får mer plats. I vår fyndhörna kan du också hitta utgångna vitvaror, utställningsmöbler, köksinredningar eller möbler som har fått en mindre skada i samband med frakt. Här har du möjlighet att göra bra fynd till bra priser, eller till högstbjudande. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om våra utförsäljningar av vitvaror och köksinredning. Du kan också besöka oss för att själv ta en titt på vilka fynd vi kan erbjuda dig för dagen.

 

Köpa billig köksinredning

Billig köksinredning betyder inte att de är av sämre kvalité bara att vi säljer ut på grund av olika orsaker. Vi kan erbjuda dig vissa vitvaror och viss köksinredning till bra priser. Du kan självklart också få hjälp med montering av dina fynd. AUBO Kitchen är specialister på köksinredning och badrumsinredning och utför både badrumsrenovering och köksrenovering i Dalarna till konkurrenskraftiga priser. Du kan kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din köksrenovering i Dalarna. Du kan också boka ett hembesök där vi kan ge information och råd då du ska installera nytt kök eller renovera badrummet.


Fler tjänster vi utför

Välkommen att boka ett kostnadsfritt hembesök!

Vid bad- eller köksrenovering i Dalarna sätter vi snickare ihop ett offertförslag efter kundens önskemål och behov. Tveka inte att kontakta oss för frågor eller inspiration inför ditt kommande projekt. Vårt fokus är alltid nöjda kunder!