Unika kök från Dalarna

På Vansbro Snickeri arbetar vi med att bygga specialdesignade kök i Dalarna anpassade efter din personliga smak och dina behov. Alltid med kvalitet, funktionalitet och hållbarhet i fokus. Här börjar din resa mot drömköket!

Köket är inte bara en plats där mat ska lagas. Det är ett av de rummen i ditt hem där du spenderar mest tid på umgänge med nära och kära, och därför är det också den plats i ditt hem som förtjänar en extra stor dos kärlek.

Skapa ditt personliga kök i Dalarna tillsammans med oss

På Vansbro Snickeri brinner vi för att skapa unika kök och platsbyggd inredning med det lilla extra. Genom att investera i ett nytt kök med din personliga prägel anser vi nämligen att du skapar de bästa tänkbara förutsättningarna för att få ett rum att längta hem till. Du får ett kök byggt i Dalarna enbart för dig, ditt hushålls behov och din bostads förutsättningar. Ett kök som ingen annan har. 
 
Vi finns med dig från början till slut i ditt projekt. Oavsett hur långt du kommit i dina planer finns våra erfarna snickare till hands för att agera bollplank och bidra med sin expertis för att underlätta för dig att göra dina val. När du gjort dina val tillverkar och monterar vi ditt nya kök enligt dina önskemål.

 

När du väljer att anlita oss får du alltid:

  • Kompetenta hantverkare

Hos oss arbetar erfarna hantverkare med många års erfarenhet inom branschen och en passion för sitt yrke som gör att vi vågar lova ett professionellt slutresultat du kommer att älska.

  •  Trygga garantier

 För oss är det viktigt att du känner dig 100 % trygg när du anlitar oss för att bygga ditt kök i Dalarna. Därför lämnar vi alltid generösa garantier på vårt arbete.

  • Ett rättvist pris

 På Vansbro Snickeri vill vi att alla ska ha råd med sitt drömkök. Därför erbjuder vi alltid våra kunder konkurrenskraftiga priser på vårt arbete.

  • En nära kunddialog

Vi är övertygade om att en nära dialog med dig som kund är en förutsättning för ett riktigt bra slutresultat. Våra lyhörda snickare är alltid måna om att lyssna noga på dina tankar, funderingar och önskemål för att kunna göra ett riktigt bra jobb.

  • Rätt till ROT-avdrag

När du anlitar oss på Vansbro Snickeri för att bygga ditt kök i Dalarna har du rätt att nyttja ROT-avdraget. Detta innebär att du får göra ett avdrag på så mycket som 30 % av våra snickares arbetskostnad, vilket kommer att reducera totalkostnaden för ditt nya kök i Dalarna avsevärt.

Varmt välkommen att kontakta oss redan idag om du vill veta mer om oss och våra tjänster. Vi berättar gladeligen mer om hur vi kan hjälpa dig att få ditt drömkök på plats!

Kontakta oss för hjälp med din köksrenovering

Funderar du på att anlita våra rutinerade snickare för din köksrenovering i Falun, Borlänge eller i någon annan ort i Dalarna? Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig!