Beställ ditt måttanpassade kök från vårt snickeri i Dalarna

Vi tillverkar och monterar måttanpassade kök i vårt snickeri i Vansbro – alltid hantverksmässigt och hållbart tillverkade av skickliga, lokala hantverkare. Här kan du läsa mer om hur vi arbetar när vi skräddarsyr kök åt våra kunder i Dalarna!

Drömmer du om att renovera ditt kök i Dalarna? Om du är ute efter ett vackert och funktionellt kök som producerats på ett hållbart sätt har du kommit helt rätt. Vansbro Snickeri är din lokala specialist på lösningar inom kök i Dalarnas län. Vi tillverkar och monterar specialdesignade, måttanpassade kök anpassade efter varje kunds önskemål och behov. Här kan du läsa mer om hur vi arbetar när vi tillverkar unika kök åt våra kunder i Dalarna!
 

Så tillverkar våra duktiga hantverkare ditt nya kök i Dalarna

Så här ser processen vanligen ut när du anlitar oss på Vansbro Snickeri för att bygga ditt nya kök i Dalarna:

 • Professionell rådgivning
  Inför varje projekt erbjuder vi professionell rådgivning där våra lyhörda, erfarna hantverkare tillsammans med dig går igenom dina önskemål. Oavsett hur långt du kommit i dina planer kan vi hjälpa dig att välja rätt i allt från material till kulörer för att slutresultatet ska bli optimalt.

 • Hembesök & Måttagning
  Vi hjälper till med måttagning för att säkerställa att ditt nya kök byggs med rätt mått för att passa din bostad perfekt. Udda mått går givetvis att beställa utan extra kostnad.

 • Kostnadsfri offert
  Efter att vi tagit alla mått kan vi rita upp förslag på hur vi kan tillverka ditt nya kök. I samråd med dig kommer vi fram till hur du vill att vi bygger ditt kök och därefter får du en kostnadsfri offert som du själv avgör om du vill godkänna.

 • Vi bygger ditt kök i Dalarna
  Om du väljer att ge oss förtroendet att bygga ditt nya kök i Dalarna kommer vi att vårda det med omsorg. Våra erfarna snickare bygger ditt nya kök enligt konstens alla regler för att du ska få ett funktionellt och vackert kök med lång livslängd.
   
  För oss är det en självklarhet att de kök vi tillverkar är hållbara och att produktionen är miljövänlig i alla led. Därför samarbetar vi endast noggrant utvalda lokala leverantörer och använder oss av teknisk utrustning som säkerställer en resurssnål tillverkning. När du väljer oss gör du alltså ett bra val även ur miljösynpunkt.

 • Våra snickare monterar köket hemma hos dig
  När ditt kök är färdigställt kommer vi givetvis hem till dig och monterar ditt nya kök och genomför en slutbesiktning tillsammans med dig.

 

Kontakta oss för mer information

Vill du veta mer om oss och våra tjänster? Tveka då inte att kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal. Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss för hjälp med din köksrenovering

Funderar du på att anlita våra rutinerade snickare för din köksrenovering i Falun, Borlänge eller i någon annan ort i Dalarna? Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig!