Vi erbjuder helhetsentreprenad av bad- & köksrenovering i Dalarna

Ska du renovera ditt badrum eller är du i behov av en köksrenovering i Dalarna kan du med varm hand vända dig till oss som är specialister på badrum- och köks-renoveringar. Våra medarbetare är behöriga hantverkare vilket innebär att vi kan åta oss totalentreprenaden i samband med din renovering.

Om du ska renovera ditt badrum eller om du planerar att göra en köksrenovering kan du vända dig till oss på AUBO Kitchen som kan erbjuda dig en helhetslösning för din renovering. Vi är proffs på badrumsrenovering och köksrenovering i Dalarna och kan också erbjuda dig ett stort sortiment av köksinredningar och badrumsinredningar. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med ditt renoveringsprojekt. Du kan också boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan inspektera ditt kök eller badrum och bidra med tips, råd och inspiration inför din renovering.

 

Helhetsentreprenad

AUBO Kitchen är ett företag som erbjuder privatpersoner och företag helhetslösningar då det finns behov av att utföra en badrumsrenovering eller en köksrenovering. Våra medarbetare är yrkesutbildade och har de certifieringar och den behörighet som krävs för arbete i våtrumsutrymmen. Det gör att vi kan åta oss totalentreprenaden i samband med din renovering. För dig innebär det att du överlåter ansvaret till oss som i sin tur ser till att arbetet med de inblandade hantverkarna koordineras och utförs enligt leveransplan och budget.

 

Badrumsrenovering

Är det dags att byta ut vattenledningar och avlopp, har du fått fukt i badrummet eller vill du modernisera ditt badrum så har du chansen att kunna skapa ditt drömbadrum med hjälp av oss. Vi kan hjälpa dig med inspirationen till ditt nya badrum, antingen i samband med ett hembesök eller om du hellre vill besöka vår utställning. Självklart kan vi också åta oss hela entreprenaden för ditt projekt så att du får arbetet utfört på ett korrekt och säkert sätt. Våra behöriga hantverkare installerar nya rörledningar och avlopp och elledningar. Därefter sätter vi nya våtrumsskivor på väggarna och lägger nytt golvunderlag, med säkert tätskikt för att hålla fukten borta. Slutligen tar målarna över och målar väggar och tak. Därefter kan du själv välja vilket kakel, klinkers och vilken inredning du vill att våra plattsättare ska sätta i badrummet så att du får exakt det badrum du vill ha.

 

Köksrenovering

Köket är ett av bostadens viktigaste rum där familjen samlas för att laga mat, äta och umgås. Därför är det många som vill utföra en köksrenovering i Dalarna för att få ett trivsammare, modernare och ett mer funktionellt kök. Vi på AUBO Kitchen kan hjälpa dig då du ska renovera ditt kök. Våra skickliga och mycket kunniga hantverkare är experter på köksrenoveringar vilket borgar för att arbetet utförs med högsta kvalité och för att erhålla den bästa livslängden. Vid en köksrenovering river vi ut all gammal köksinredning och vitvaror och spacklar, målar väggar, tak, socklar, karmar, lägger nytt golv och sätter kakel vid diskbänken. Slutligen monterar vi din nya köksinredning och installerar dina nya vitvaror.

 

Inredning

Utöver att vi kan erbjuda dig tjänster som badrumsrenovering och köksrenovering i Dalarna kan vi också erbjuda dig köksinredning och badrumsinredning. Vi importerar kakel och klinkers från Spanien och köksinredning från bland annat Danmark, vilket håller en mycket hög kvalité. Hos oss kan du hitta inredning för att skapa ditt drömkök men också vitvaror till ditt badrum. Du kan besöka vår utställning där du kan se och känna på våra köksinredningar och vitvaror för badrum eller boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan hjälpa dig med inspirationen inför din renovering.

 

Kontakta oss då du ska renovera

När du ska renovera ditt badrum eller utföra en köksrenovering i Dalarna kan du kontakta oss för mer information om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig med din renovering. Vi kan åta oss totalentreprenaden för din renovering vilket innebär att vi tar över ansvaret för att rätt personer utför rätt arbeten i rätt tid. Vi kan också erbjuda dig köksinredning och vitvaror för badrummet. Genom formuläret på vår hemsida kan du boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan hjälpa dig att få inspiration för ditt nya kök eller badrum. AUBO Kitchens medarbetare är certifierade för arbete i våtrumsutrymmen och har en lång erfarenhet inom branschen, vilket borgar för att vi utför arbetet med perfekt resultat. Dessutom lämnar vi generösa garantier på både vårt arbete, på köksinredningen och vitvarorna för badrummet.