Vi erbjuder helhetsentreprenad av köksrenovering i Borlänge

Ska du genomföra en köksrenovering i Borlänge kan du med varm hand vända dig till oss som är specialister på köksrenoveringar. Våra medarbetare är behöriga hantverkare vilket innebär att vi kan åta oss totalentreprenaden i samband med din renovering.

Om du ska utföra en köksrenovering i Borlänge kan du vända dig till oss på Vansbro snickerifabrik som kan erbjuda dig en helhetslösning för din renovering. Vi är proffs på köksrenovering i Borlänge och kan också erbjuda dig ett stort sortiment av platsbyggda köksinredningar. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med ditt renoveringsprojekt. Du kan också boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan inspektera ditt kök och bidra med tips, råd och inspiration inför din renovering.

  

Köksrenovering

Köket är ett av bostadens viktigaste rum där familjen samlas för att laga mat, äta och umgås. Därför är det många som vill genomföra en köksrenovering i Borlänge för att få ett trivsammare, modernare och ett mer funktionellt kök. Vi på Vansbro snickerifabrik kan hjälpa dig då du ska renovera ditt kök. Våra skickliga och mycket kunniga hantverkare är experter på köksrenoveringar vilket borgar för att arbetet utförs med högsta kvalité och för att erhålla den bästa livslängden. Vid en köksrenovering river vi ut all gammal köksinredning och vitvaror och spacklar, målar väggar, tak, socklar, karmar, lägger nytt golv och sätter kakel vid diskbänken. Slutligen monterar vi din nya köksinredning och installerar dina nya vitvaror.


 

Kontakta oss då du ska renovera ditt kök i Borlänge

När det är dags för köksrenovering i Borlänge kan du kontakta oss för mer information om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig med din renovering. Vi kan åta oss allt när det kommer till köksrenovering vilket innebär att vi tar över ansvaret för att rätt personer utför rätt arbeten i rätt tid. Vi kan också erbjuda dig måttanpassad inredning. Genom formuläret här på sidan kan du boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan hjälpa dig att få inspiration för ditt nya kök. Vansbro snickerifabriks medarbetare har en lång erfarenhet inom branschen, vilket borgar för att vi utför arbetet med slående resultat. 

Kontakta oss för hjälp med din köksrenovering

Funderar du på att anlita våra rutinerade snickare för din köksrenovering i Falun, Borlänge eller i någon annan ort i Dalarna? Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig!