Varmt välkommen till Vansbro Snickeri

Varmt välkommen till Vansbro Snickeri

Planerar du att göra en köksrenovering i Borlänge, Falun eller i annan närliggande ort? Då har du kommit rätt – vi är din lokala specialist på lösningar inom kök.

Vansbro Snickeri är ett småskaligt lokalt företag med hjärtat i Dalarna. Vi startade som familjeföretag år 1939, och även om mycket har förändrats sedan dess arbetar vi än idag efter visionen att leverera hållbara och hantverksmässiga tjänster av hög standard. Vår specialitet är vackra, specialdesignade lösningar på kök och fasta inredningar som vi bygger efter varje enskild kunds önskemål. 

 

Hållbar produktion och lokala leverantörer 

Hållbarhet ligger oss varmt om hjärtat. Vi värnar om vår närmiljö, men även den globala miljön. Därför är vi måna om att ha en miljövänlig produktion i alla led i tillverkningen av våra kök i Dalarna. Vi väljer teknisk utrustning och lokala leverantörer med omsorg för att kunna säkerställa en resurssnål tillverkning utan att för den sakens skull göra avkall på kvalitet och känsla.

 

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din köksrenovering i Falun, Borlänge eller övriga Dalarna? Kontakta oss redan idag, så berättar vi mer om våra tjänster!

Kontakta oss för hjälp med din köksrenovering

Funderar du på att anlita våra rutinerade snickare för din köksrenovering i Falun, Borlänge eller i någon annan ort i Dalarna? Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig!

Kontakta oss för hjälp med din köksrenovering

Kontakta oss