Dags för köksrenovering i Falun? Vi bygger drömköket åt dig

När du vill utföra en köksrenovering i Falun och samtidigt inreda ditt nya kök kan du vända dig till oss som är proffs på köksinredningar och köksrenoveringar. Vi kan hjälpa dig att få inspiration till ditt nya kök men också erbjuda dig en helhetslösning som omfattar både köksinredning och köksrenovering.

Ska du byta kök i Falun kan du vända dig till oss på Vansbro snickerifabrik för att få inspiration och hjälp att bygga drömköket. Vi har genom åren hjälpt många privatpersoner att få ett hemtrevligare och mer funktionellt kök där hela familjen kan trivas. Vi kan erbjuda dig en helhetslösning som innefattar projektering, köksinredning, köksrenovering. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din köksrenovering i Falun. Du kan också boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan ge dig information och inspiration för ditt nya kök, utan att du förbinder dig för något.

 

Renovera ditt kök i Falun

Är ditt kök slitet, omodernt eller icke funktionellt kanske det är dags att utföra en köksrenovering i Falun och montera in ny köksinredning och moderna vitvaror. Köket är hemmets mötesplats där familjen träffas för att laga mat, äta, umgås, spela spel, dricka kaffe med kompisarna eller där barnen gör sina läxor. Köket är ett allroundrum som fungerar i de flesta sammanhang. Det är också oftast i köket de viktigaste besluten fattas. Därför är det förstås många som vill skapa ett hemtrevligt kök som får familjen att trivas då de träffas i köket. Att byta kök behöver inte vara så komplicerat. Det gäller att hitta inspiration så att man får det kök som man verkligen vill ha. Det är något vi på Vansbro snickerifabrik kan hjälpa dig med.

 

Planera ditt kök

Innan du påbörjar din köksrenovering är det bra om du först har planerat ditt nya kök så att du har en bild över hur det kommer att se ut då det är färdigt. Dels handlar det om att välja färg på väggarna, golvbeklädnad men också köksinredning och vitvaror. Vansbro snickerifabrik har under många år hjälpt kunder med köksrenovering i Falun och har genom åren samlat på oss massor av erfarenheter kring köksrenoveringar. Vi kan hjälpa dig med inspirationen kring ditt nya kök. Du kan antingen besöka vår utställning där du kan se och känna på våra köksinredningar eller boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan hjälpa dig att finna det kök som du vill ha.

 

Köksrenovering i Falun

Våra medarbetare på Vansbro snickerifabrik är yrkesutbildade och innehar nödvändiga certifieringar för att kunna utföra köksrenovering och arbeten i våtrumsutrymmen. Det innebär att vi kan åta oss hela entreprenaden då du ska utföra en köksrenovering i Falun. Därmed överlåter du ansvaret för ditt köksprojekt till oss så att vi kan koordinera arbetet med de olika hantverkarna så att leveranstider hålls. När vi utför en köksrenovering river vi ut den gamla köksinredningen och vitvaror. Vi reparerar väggar, sätter kakel vid diskbänken, målar tak och väggar och lägger ny golvbeklädnad, som kan bestå av klinkers, plastmatta eller trägolv. Elektrikern drar in nya elledningar och rörmokaren byter ut det gamla vattensystemet och avlopp mot ett nytt. Därefter hjälper vi dig med att montera din nya köksinredning och att installera dina nya vitvaror.

 

Efter köksrenoveringen är klar

När vi är klara med din köksrenovering gör vi tillsammans med dig en besiktning så att du är helt nöjd med din nya köksinredning och det arbete vi har utfört. Därefter överlämnar vi garantier på vårt utförda arbete och på den köksinredning som du har köpt hos oss. Efter att du har godkänt vår leverans så fakturerar vi det belopp som vi kommit överens om. Som privatperson har du också möjlighet att göra ett ROT-avdrag som motsvarar 30 procent av våra arbetskostnader, på ett belopp upp till 50 000 kronor. Självklart kan vi dra av ditt ROT-avdrag direkt på fakturan så att du slipper ligga ute med pengarna. Samtidigt tar vi även över all administration kring ditt skatteavdrag.

 

Du är välkommen att kontakta oss på Vansbro snickerifabrik för att erhålla mer information om våra tjänster men också hur vi kan hjälpa dig med ditt nya kök. Du kan också boka ett hembesök där vi kan ge dig tips och inspiration inför din köksrenovering i Falun, kostnadsfritt och utan förpliktelser. 

Kontakta oss för hjälp med din köksrenovering

Funderar du på att anlita våra rutinerade snickare för din köksrenovering i Falun, Borlänge eller i någon annan ort i Dalarna? Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig!