Guide för köksbyte i Dalarna

Ska du utföra ett köksbyte i Dalarna kan du vända dig till proffs på köksinredning och köksrenovering. Vi har lång erfarenhet av köksrenovering i Dalarna vilket har gett oss många nöjda kunder. Vill du bli en av våra nöjda kunder kan du boka ett kostnadsfritt hembesök för att diskutera ditt nya kök.

Ska du utföra ett köksbyte i Dalarna finns det några saker som du behöver tänka på så att din köksrenovering i Dalarna går smidigt och enkelt. Du kan förvisso byta kök själv, om du är händig och har tiden, men det är några arbetsmoment som du inte bör göra själv som exempelvis dra in el, vatten och avlopp då detta egentligen ska utföras av behöriga hantverkare. Att själv renovera sitt kök kan säkert vara roligt och spännande dock krävs det kunskap och en viss erfarenhet för att få arbetet utfört på ett korrekt sätt. Om du istället vill få hjälp med ditt köksbyte i Dalarna kan du vända dig till Vansbro snickerifabrik som är proffs på kök. Då får du även garantier på ditt kök och det utförda arbetet.

 

Guide för ditt köksbyte i Dalarna

När du ska utföra en köksrenovering i Dalarna och samtidigt byta köksinredning bör du även passa på att byta ut dina gamla vitvaror till nya, energisnåla och mer miljövänliga vitvaror. Det gör att du kommer spara in pengar på fastighetens energiförbrukning samtidigt som du får effektivare och mer funktionella vitvaror. Vansbro snickerifabrik är specialister på kök och kan hjälpa dig med hela processen kring ditt köksbyte i Dalarna, från projektering, köksinredning och utförandet av köksrenoveringen.

 

Planera ditt nya kök

Detta är en av de roligaste uppgifter då du ska byta kök. Nu har du chansen att drömma dig iväg för att skaffa dig ett kök som är snyggt, stilfullt, harmoniskt, hemtrevligt men även funktionellt och praktiskt. Det är viktigt att planera köket noggrant då det är det rum i bostaden där familjer träffas, umgås, äter och lagar mat. Det kräver att du har ett kök som passar för alla tillfällen. Vi på Vansbro snickerifabrik kan hjälpa dig med inspiration kring ditt nya kök så att du enklare hittar drömköket. Du kan kontakta oss för mer information om kök, boka ett kostnadsfritt hembesök för att diskutera din köksrenovering eller besöka vår utställning.

 

Utöver att bestämma vilken köksinredning du ska installera behöver du också planera vilket färg du vill ha på väggarna, golvbeklädnad och dina nya vitvaror. Tillsammans med oss kan vi hjälpas åt att hitta en lösning som gör att du får ett kök i perfekt symbios då det kommer till färger och material.

 

Köksrenovering

När du har bestämt dig för kökets design, utseende och val av köksinredning är det dags att skrida till verket med din köksrenovering. Vansbro snickerifabrik medarbetare är yrkesutbildade hantverkare som innehar behörighet för sina respektive arbetsområden. Det gör att om du anlitar oss för din köksrenovering i Dalarna kan du vara säker på att arbetet kommer att utföras på ett korrekt sätt med perfekt resultat. Vi börjar med att riva ut din gamla köksinredning, vitvaror och eventuellt golvbeklädnad. Därefter renoverar vi väggar, spacklar och målar väggar, tak, karmar, lister och socklar. Vi lägger sedan det golv som du har valt, klinkers, trägolv eller plastgolv. Slutligen sätter vi kakel på väggen vid diskbänken och grovstädar köket.

 

Installera köksinredning

När köksrenoveringen är klar så installerar vi din nya köksinredning. Detta sker med stor precision och med yttersta noggrannhet för att ge dig ett kök med en lång livslängd. Sedan installerar vi även dina nya vitvaror på ett säkert sätt. Därefter kommer elektriker för att koppla in el och rörmokaren för att ansluta dina vitvaror till vatten och avlopp. Slutligen genomför vi en städning av köket så att du får ett fint skinande kök.

 

Kontakta oss

Vansbro snickerifabrik kan erbjuda dig en helhetslösning då du ska byta kök i Dalarna. Vi kan hjälpa dig med att planera ditt nya kök så att du kan hitta den kökslösning som passar dina önskemål bäst. Vi kan också erbjuda dig köksinredning av högsta kvalité och slutligen kan våra hantverkare utföra köksrenovering i Dalarna inför ditt köksbyte. Du kan kontakta oss för mer information om våra tjänster och om hur vi kan bistå dig då du ska byta kök. Du kan också använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kommer ut till din fastighet för inspektion av ditt gamla kök, lämnar tips och råd som ger dig inspiration inför ditt val av ditt nya kök. Vi lämnar självklart generösa garantier på vår köksinredning och vårt arbete så att du kan känna dig trygg även efter att vi är klara med ditt kök. 

Kontakta oss för hjälp med din köksrenovering

Funderar du på att anlita våra rutinerade snickare för din köksrenovering i Falun, Borlänge eller i någon annan ort i Dalarna? Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig!