Om oss på AUBO Kitchen Dalarna

Om oss på AUBO Kitchen Dalarna

Välkommen till oss skickliga snickare i Dalarna. Vi har många års erfarenhet inom snickeribranschen och levererar endast kvalitet.

Önskar du som privatperson hjälp med din badrumsrenovering eller köksrenovering i Dalarna? Vi är ett anpassningsbart och lösningsorienterat företag som tillgodoser kundens behov och önskemål. Boka in ditt möte helt kostnadsfritt och få all information som du behöver för att ta ett bra beslut kring din kommande renovering. Givetvis helt utan köpkrav.

Vi snickare känner en otroligt yrkesstolthet över att vår passion genomsyrar alla projekt vi utför till våra kunder i Dalarnas län. Det bästa med vårt sortiment är att det håller hög kvalité samt att vi har ett stort utbud. 

En av våra styrkor är att vi alltid är mån om vårt kundbemötande ut mot kund. Tack Mikael för ditt omdöme, det betyder mycket för oss.

Mycket trevligt kundbemötande
Mikael Käck


Välkommen att boka ett kostnadsfritt hembesök!

Vid bad- eller köksrenovering i Dalarna sätter vi snickare ihop ett offertförslag efter kundens önskemål och behov. Tveka inte att kontakta oss för frågor eller inspiration inför ditt kommande projekt. Vårt fokus är alltid nöjda kunder!

Välkommen att boka ett kostnadsfritt hembesök!

Boka hembesök

Här hittar du oss på webben